Wie zijn wij

Building Invest NV werd opgericht door Jos Gybels, 35 jaar actief als zelfstandig ondernemer, projectontwikkelaar, erkend vastgoedmakelaar en energiedeskundige.  Samen met zijn zoon Wesley (tevens erkend vastgoedmakelaar en energiedeskundige) en zijn dochter Carolien, beiden licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen, vormen zij samen een sterk vastgoedkantoor met een persoonlijke en correcte service. 

Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan diensten met betrekking tot de verkoop van woningen, villa's, appartementen, bouwgronden, commercieel vastgoed... en zijn sterk in de regio. Ook voor het opmaken en indienen van verkavelingaanvragen en het verplichte EnergiePrestatieCertificaat (EPC) bent u bij ons aan het juiste adres.

Een onroerend goed verkopen is voor velen geen alledaagse aangelegenheid.  Er komt heel wat bij kijken: men dient op de hoogte te zijn van de jongste wetten en verplichtingen en het vereist de nodige marktkennis. 

Wij, erkende vastgoedmakelaars door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), zijn hiervoor de aangewezen persoon.  Voor ons bij Building Invest is kopen en verkopen onze dagelijkse professionele activiteit die wij met de grootste zorg behandelen. 

Via de knop 'verkopen?' op deze website willen wij u informeren betreffende de diensten die wij u als erkend vastgoedmakelaar kunnen aanbieden.  Wij zorgen voor een volledige afhandeling van de verkoop, vanaf de start tot bij de notaris

Bij GEEN VERKOOP, zijn er GEEN KOSTEN verschuldigd 

Aarzel niet om ons te contacteren ... wij staan u graag te woord !

Op grond van vertrouwen, onze jarenlange ervaring, onze vakkennis in de vastgoedsector, onze correcte manier van werken en een dynamische aanpak kunnen wij u verzekeren dat we alles in huis hebben om uw eigendom zo snel en zo gunstig mogelijk te verkopen!

Bekijk zeker onze referenties ... hopelijk wordt ook u snel een tevreden klant !

Met vriendelijke groeten,

Jos & Hilda, Wesley en Carolien Gybels

Building Invest NV