Karaktervolle vrijstaande woning met zuidgerichte tuin op een perceel van 7 a 83 ca

Woning voor € 220.000

Linkestraat 30, 3582 Koersel
Ref: spir567
3 slaapkamers
1 badkamer
195m2 woonopp.
783m2 grondopp.
EPC: 263 kWh/m2
Bouwjaar: 1958

Omschrijving

KARAKTERVOLLE VRIJSTAANDE WONING MET ZUIDGERICHTE TUIN OP EEN PERCEEL VAN 7 A 83 CA.

Deze vrijstaande woning is gelegen in de Linkestraat 30 in Koersel. Ze is centraal gelegen op slechts 1 kilometer van het centrum van Koersel. Winkels, bakker, slager, apotheek, sportfaciliteiten, kleuter- en lagere scholen liggen vlakbij. De woning ligt op een zuidgericht perceel met een totale oppervlakte van 7 a 83 ca.

Er werden recent een aantal belangrijke vernieuwingen uitgevoerd aan de woning. Het volledige dak werd vernieuwd en geïsoleerd, de spouwmuren werden geïsoleerd, er werd een pelletkachel geplaatst en de ramen werden vervangen door PVC ramen voorzien van hoogrendementsbeglazing. Deze vernieuwingen hebben zeker een positieve invloed op de energiezuinigheid van de woning. De woning werd steeds goed onderhouden en is degelijk gebouwd met betonnen welfsels op iedere verdieping.

Het is een ruime woning en voor de indeling van elke ruimte zijn er nog veel mogelijkheden. Momenteel is ze ingedeeld als volgt: de inkomhal met mooie zwart-wit tegelvloer en houten trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is er toegang naar de voorste ruimte en naar de woonkamer. De voorste kamer kan dienst doen als zithoek, bureau, speelkamer, enz. De tegelvloer en de schouwmantel in zwart marmer geven karakter aan deze ruimte. Deze tegelvloer werd doorgetrokken naar de woonkamer. Het grote raam zorgt voor veel lichtinval. Achteraan de woning bevindt zich de keuken. Ze is ruim en geeft uitzicht naar de achtertuin. Tussen de woonkamer en de keuken bevindt zich een mooie ruimte die ingericht kan worden als eetkamer of zithoek. De pelletkachel zorgt voor de warmte en gezelligheid. Van hieruit is er toegang naar de kleine voorraadkelder en naar de overdekte zij inkom. Tenslotte is er gelijkvloers een apart toilet. Via de houten trap in de inkomhal bereiken we de eerste verdieping met 2 ruime slaapkamers en een badkamer. De grote ramen zorgen ook hier voor veel lichtinval en de erker in de voorste slaapkamer geeft dat beetje extra aan de kamer. Een voordeel is dat de badkamer zich reeds op de eerste verdieping bevindt. Het is een volwaardig verdiep met ruime kamers en er is geen ruimteverlies door schuine muren. Via een vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Hier kan een mooie 3de slaapkamer, speelkamer of hobbyruimte worden ingericht. Het vernieuwde dak is zeer goed geïsoleerd. De verwarming is op stookolie maar aansluiten op aardgas is tevens mogelijk in de straat.

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin is aangelegd met planten, sierstruiken en gazon en is volledig zongericht zodat het hier op elk moment van de dag aangenaam vertoeven is. Verder is er een vrijstaande garage en een tuinhuis.

De grootste troeven van deze woning zijn:
- open bebouwing
- goed gelegen op een mooi rechthoekig perceel van 7 a 83 ca
- diverse vernieuwingen: nieuw dak, PVC ramen met hoogrendementsbeglazing, spouwmuren geïsoleerd en pelletkachel
- 3 ruime slaapkamers
- De ideale gezinswoning met veel mogelijkheden !

Voor meer informatie of een afspraak voor bezichtiging ter plaatse kan u ons contacteren op 011 431 231.

Verdieping -1

Kelder 12 m² Kleine voorraadkelder. Watermeter. (3,00 m x 4,00 m)

Gelijkvloers

Eetkamer 10.65 m² Ruimte tussen de keuken en de woonkamer die ingericht kan worden als eetkamer of zithoek. Nieuwe pelletkachel. Tegelvloer. Muren behangen en betegeld. Plafondtegels. Kamerthermostaat. Radiator. Toegang naar de kelder. (3,55 m x 3,00 m)
Inkomhal 6.7 m² Tegelvloer. Muren behangen/lambrisering. Plafondtegels. Zekeringkast elektrische installatie. Radiator. Houten voordeur. Raam gekleurd glas in lood. Raam linkerzijgevel voorzien van rolluik. Houten trap naar de eerste verdieping. (2,00 m x 3,35 m)
Keuken 1 16.35 m² Keukenkasten voorzien van dubbele spoelbak, afdruip en koud/warm kraan. Losstaand fornuis met kookplaat en oven. Dampkap. Koelkast. Uitgietbak. Radiator. Verwarmingsketel. Tegelvloer. Muren deels betegeld, deels geverfd. Plafondtegels. (5,45 m x 3,00 m)
Overdekte inkom 8,10 m² Overdekte inkom aan de rechterzijde van de woning. Vinylvloer. Muren in baksteen. Dak voorzien van PVC platen. (2,70 m x 3,00 m)
Ruimte vooraan 17,00 m² Vrij in te richten ruimte aan de voorzijde van de woning. Kan gebruikt worden als bureauruimte, zithoek, speelkamer, slaapkamer gelijkvloers, enz. Tegelvloer. Muren behangen. Plafondtegels. Radiator. Zwart marmeren schouwmantel. Ramen voorzien van rolluiken. (4,25 m x 4,00 m)
Wc1 1.2 m² Vinylvloer. Muren deels betegeld, deels geverfd. Plafondtegels. Radiator. (0,80 m x 1,50 m)
Woonkamer 21,20 m² Tegelvloer. Muren behangen. Plafond afgewerkt met houten planchetten. Tv-aansluiting. Ramen voorzien van rolluiken. Radiator. (5,30 m x 4,00 m)

Verdieping 1

Badkamer 1 8.41 m² Lavabo met koud en warm kraan. Douchebad. gasgeiser voor het warm water. Vinylvloer. Muren behangen/siertegels. Plafond geverfd. Radiator. (2,90 m x 2,90 m)
Nachthal 10.9 m² Nachthal en overloop. Vast tapijt. Muren behangen/lambrisering. Plafondtegels. Houten, vaste trap naar de tweede verdieping. Radiator. (2,00 m x 4,00 m + 2,90 m x 1,00 m)
Slaapkamer 1 13.6 m² Vinylvloer. Muren behangen. Plafond geverfd. Radiator. Erker. (3,40 m x 4,00 m)
Slaapkamer 2 17 m² Vinylvloer. Muren behangen. Plafondtegels. (4,25 m x 4,00 m)

Verdieping 2

Overloop 10,00 m² Vaste,houten trap. Vinylvloer. Muren behangen. Plafond geverfd. (2,00 x 5,00)
Slaapkamer 3 25.6 m² Derde slaapkamer op de tweede verdieping, te bereiken via vaste trap. Momenteel niet ingericht, wel volledig geïsoleerd, nieuw dak en onderdak. (6,40 m x 5,25 m)
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
EPC waarde 263 kWh/m²
263
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Stookolie
Beschrijving verwarming Nieuwe pelletkachel (2012). Viessmann verwarmingsketel op stookolie (1986). Radiatoren, ook op de eerste verdieping. Kamerthermostaat. gasgeiser in de badkamer. Aansluiten op aardgas is mogelijk.
Schrijnwerk buiten Kunststof
Rolluiken ja
Beschrijving rolluiken Het raam in de inkomhal, in de voorste kamer en in de woonkamer zijn voorzien van rolluiken.
Beglazing Dubbel glas
Ramentekst Nieuwe PVC ramen met hoogrendementsbeglazing. Inkomhal (glas in lood), kelderraam, zolderramen en raam in de eetkamer zijn houten ramen voorzien van enkel glas.
Prijs € 220.000,00
Registratierechten en erelonen € 16.480,97
Ki € 677,00
Tuin aanwezig ja
Tuintekst Zuidgerichte tuin aangelegd met gazon, planten en sierstruiken. Tuinhuis achteraan de tuin. Losstaande garage. Inrit aangelgd deels in klinkers, deels in kiezelsteentjes.
Orientatie tuin Z
Aantal garages 1
Bebouwing open
Bouwjaar 1958
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Grond oppervlakte 783 m²
Woonoppervlakte 195 m²
Elektrisch keuringsattest Verkregen, niet conform

Panden in de buurt