Zeer goed gelegen woning met naastliggend perceel (te verkavelen in) bouwgrond op 9 a 52 ca met een straatbreedte van 24,70 meter

Woning voor € 285.000

Noord-Zuidstraat 3, 3582 Koersel
Ref: NZ 2110
4 slaapkamers
2 badkamers
235m2 woonopp.
952m2 grondopp.
EPC: 608 kWh/m2
Bouwjaar: 1965

Omschrijving

ZEER RUIME WONING, IDEAAL ALS KANGOEROEWONING, TAL VAN MOGELIJKHEDEN IN HET CENTRUM VAN KOERSEL!

De woning is zeer goed gelegen, in de Noord-Zuidstraat, een zijstraat van de Albert I Laan, nabij het centrum van Koersel. Scholen (kleuter- en basisscholen), grootwarenhuis (Delhaize, Lidl, Aldi), bakker, slager, frituren, apotheek, dokter, tandarts, kinderopvang, jeugdhuis, cafés en eetgelegenheid, cinema, sporthal en bushalte bevinden zich vlakbij. Er is een vlotte verbinding naar het centrum van Beringen op 3 km en een treinhalte op 2 km.

De woning is gelegen op een perceel met een totale oppervlakte van 9 a 52 ca en een straatbreedte van maar liefst 24,70 meter. De mogelijkheid bestaat om het perceel rechts van de woning te verkavelen in een perceel bouwgrond voor halfopen bebouwing van +/- 4 a 80 ca (straatbreedte 12 meter en 40 meter diepte) mits goedkeuring omgevingsvergunning of verkavelingsvergunning.

Met een bewoonbare oppervlakte van 235 m² is het een zeer ruime woning. De woning beschikt aan de voorzijde over een praktijkruimte die momenteel is opgedeeld in 2 ruimtes (19m² en 14m²) met een gyprocwand. Voorheen was hier een kapsalon. Ze biedt mogelijkheden voor een vrij beroep, bureau of praktijkruimte. Er is een aparte inkom die zorgt dat deze ruimte gescheiden is van het woongedeelte en er is een groot raam aan de voorzijde met elektrische rolluik.

Het woongedeelte omvat een ruime living met plaats voor zithoek en eethoek. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Het hoog plafond geeft een gevoel van ruimte. Grenzend aan de living bevindt zich de volledig geïnstalleerde eiken keuken met diverse inbouwtoestellen. De keuken is ruim genoeg zodat er ook plaats is voor een eettafel. Aan de linkerzijde van de woning is er de inkom van het woongedeelte met mooie hal voorzien van een ingebouwde vestiairekast. Verder is er een apart toilet en toegang naar de kelder. Achteraan is er een ruime wasplaats met een gemetseld verhoog waar wasmachine en droogkast een plaats kunnen hebben. Er is een inloopdouchecabine, een lavabo en een uitgietbak. Tenslotte is er aan de tuinzijde een houten veranda, voorzien van dubbel glas en een schuifraam. In de veranda is er een radiator aanwezig zodat het hier het hele jaar door aangenaam vertoeven is.

Via de op maat gemaakte houten trap in de living bereiken we op de eerste verdieping. Er zijn 3 ruime slaapkamers en een vierde kleinere kamer die dienst kan doen als bureau of dressing. Van hieruit is er een luik naar de zolder. Momenteel is de zolder niet ingericht, maar de vloer is voorzien van 20 cm isolatie. Verder is er op ook de eerste verdieping een badkamer voorzien van een badkamermeubel met spiegelkast en lavabo, een ligbad en een tweede toilet.

De woning is deels onderkelderd (47 m²) en is ingedeeld in verschillende bergingen en een ruimte waar de verwarmingsketel op stookolie zich bevindt. Aansluiting op aardgas is mogelijk in de straat.

De tuin heeft een goede, zuidwest gerichte oriëntatie. Er is een terras, verhard in asfalt, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning. De tuin is omheind met Bekaert draad en hagen. De achtertuin is aangelegd met planten en sierstruiken. Er is een tuinhuis en een grote carport op het perceel rechts naast de woning. Er is een losstaand garagegebouw (met vernieuwd dak) dat plaats kan bieden aan 2 wagens. Er zijn 2 siersmeden poorten waarvan één automatisch bediend kan worden.

De pluspunten van deze woning zijn:
- Ligging: vlakbij het centrum van Koersel
- Ruim: 235 m², 4 slaapkamers
- Degelijk gebouwd: welfsels op de verdieping en een volwaardig verdiep
- Praktijkruimte met aparte inkom
- Zuidwest gerichte tuin op een perceel van 9 a 52 ca
- Perceel naast de woning te verkavelen in bouwgrond
- Zeer veel mogelijkheden!

Voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging ter plaatse kan u ons contacteren op 011 431 231.

Verdieping -1

Kelder 45 m² Kelder met verschillende bergruimtes en ruimte voor verwarmingsinstallatie.

Gelijkvloers

Berging 8,75 m² Berging, wasplaats en doucheruimte. Lavabo. Douchecabine met mengkraan en sproeier. Uitgietbak. Aansluitingen voor wasmachine en droogkast op een verhoog. Muur- en vloertegels. Plafond afgewerkt met planchetten. Sierradiator. (3,50 m x 2,50 m)
Inkomhal 5,00 m² Inkomhal met dubbele inkomdeur. Vestiaireruimte en ingebouwde (schoenen)kast. Tegelvloer. Muren behangen. Plafond behangen en geverfd en afgewerkt met sierlijsten. Radiator. (2,50 m x 2,00 m)
Keuken 1 18,30 m² Eiken keuken voorzien van een spoelbak met afdruip, keramische kookplaat Siemens, dampkap, ingebouwde oven Miele en koelkast. Ruime keuken met tevens plaats voor eettafel. Tegelvloer. Muren behangen. Plafond behangen en geverfd. Radiator. Rolluiken. (6,10 m x 3,00 m)
Living 40,34 m² Ruime living met plaats voor zithoek en eethoek. Tegelvloer. Muren behangen. Plafond in het voorste gedeelte wit geverfd en afgewerkt met sierlijsten, in het achterste gedeelte afgewerkt met hout en voorzien van verlichtingsspots. Tv-aansluiting. Op maat gemaakte, wenge houten trap naar de eerste verdieping. Radiatoren. Ramen voorzien van dubbel glas. (4,25 m x 5,60 m + 5,25 m x 3,15 m)
Praktijkruimte 33,05 m² Voorheen kapsalon met aparte inkom en groot raam aan de voorzijde (met elektrische rolluik). Kan nog steeds dienst doen als praktijkruimte of bureau, of kan ook als extra woonruimte ingericht worden. Tegelvloer. Muren behangen. Plafond behangen en geverfd. Zekeringkast elektriciteit. Radiator. Ruimte 1 (18,91 m²): 4,25 m x 4,45 m. Ruimte 2 (14,14 m²): 3,25 m x 4,35 m. Tussen de 2 ruimtes is een gyprocwand geplaatst die makkelijk verwijderd kan worden.
Sas 4,56 m² Tegelvloer. Muurtegels. Plafond afgewerkt met planchetten. Handwasbakje. Toegang naar kelder. (1,90 m x 2,40 m)
Veranda 19,00 m² Houten veranda voorzien van dubbel glas en schuifraam. Tegelvloer. Radiator. (5,00 m x 3,80 m)
Wc1 1,50 m² Muur- en vloertegels. Plafond afgewerkt met planchetten. (1,50 m x 1,00 m)

Verdieping 1

Badkamer 1 5,10 m² Ingerichte badkamer voorzien van badkamermeubel met spiegelkast, lavabo en voldoende kastruimte, ligbad en toilet. Muren deels betegeld. Vinylvloer. Plafond afgewerkt met planchetten. Radiator. Rolluik. (1,70 m x 3,00 m)
Overloop 4,03 m² Vloer vast tapijt. Muren behangen. Plafond behangen en geverfd en afgewerkt met sierlijsten. Houten trap (wenge) naar gelijkvloers. (3,10 m x 1,30 m)
Slaapkamer 1 18,06 m² Vloer vast tapijt. Muren behangen. Plafond behangen en geverfd en afgewerkt met sierlijsten en rozet. Radiator. Rolluiken.(4,25 m x 4,25 m)
Slaapkamer 2 18,06 m² Vloer vast tapijt. Muren behangen. Plafond behangen en geverfd en afgewerkt met sierlijsten en rozet. Radiator. Rolluiken.(4,25 m x 4,25 m)
Slaapkamer 3 14,30 m² Vloer vinyl. Muren behangen. Plafond afgewerkt met houten planchetten. Radiator. Rolluik. Nutsleidingen voorzien om eventueel sanitair te plaatsen. (3,25 m x 4,40 m)
Slaapkamer 4 9,90 m² Vierde slaapkamer/ bureau of dressing. Muren behangen. Vloer vast tapijt. Plafond afgewerkt met houten planchetten. Valluik met toegang naar de zolderruimte. (2,25 m x 4,40 m)

Verdieping 2

Zolder1 Niet-ingerichte maar wel geïsoleerde zolderruimte (20 cm mineraal wol op de zoldervloer) te bereiken via valluik vanuit 4de slaapkamer.
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Verkavelingsvergunning voor perceel waarop woning ligt, geen verkavelingsvergunning voor naastliggend perceel rechts van de woning.
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
EPC waarde 608 kWh/m²
608
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Stookolie
Beschrijving verwarming Buderus verwarmingsketel (1976) op stookolie met boiler voor het warm water. Kamerthermostaat. Radiatoren (ook op de slaapkamers).
Rolluiken ja
Beschrijving rolluiken De ramen van de 3 slaapkamers, de badkamer en de keuken zijn voorzien van manuele rolluiken. De ramen en deur van de praktijkruimte is voorzien van een elektrische rolluik.
Beglazing Enkel glas
Ramentekst De ramen van de living en de veranda zijn voorzien van dubbel glas. De rest van de ramen is enkel glas.
Prijs € 285.000,00
Registratierechten en erelonen € 23.562,61
Ki € 1.104,00
Tuin aanwezig ja
Tuintekst Planten en sierstruiken. De inrit is verhard in asfalt. Omheind met Bekaert draad en hagen. Buitenverlichting en buitenkraan. 2 siersmeden poorten waarvan één automatisch te bedienen
Orientatie tuin ZW
Aantal garages 1
Aantal carports 1
Bebouwing open
Bouwjaar 1965
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 2
Grond oppervlakte 952 m²
Woonoppervlakte 235 m²
Elektrisch keuringsattest Verkregen, niet conform

Panden in de buurt